REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Posebna promocija

City poletna terasa

S prelepim pogledom na Ljubljanski grad in ravno prav visoko nad mestnim vrvežom vas pričakujemo na naši poletni terasi. Popolna lokacija za uživanje v bogatem hotelskem zajtrku, dnevnem kosilu ali najljubši pijači v objemu zelenja. Vabimo vas, da postanete del naših poletnih zgodb na City terasi!

Vaša nova točka za druženje to poletje

V začetku junija smo otvorili poletno dogajanje na terasi. Ob tej priložnosti smo pripravili nove City koktajle, ki z omamnimi in lahkotnimi okusi utelešajo okuse poletja, z akustičnim koncertom pa je blestela mlada pevka Leja Zupan Debelak, bolj poznana pod umetniškim imenom @musicbyleya.

 


Izredno veseli smo, da je dogodek pritegnil ne le hotelske goste, pač pa tudi Ljubljančane, katerim želimo sproščen ambient terase bolj približati.

Z organizacijo tematskih večerov bomo nadaljevali skozi celotno poletje; že kmalu bomo lahko delili več o prihajajočih dogodkih ob letošnjih športnih spektaklih.

 

Prizorišče za vaš naslednji dogodek?

City terasa ponuja umik od mestnega vrveža in predstavlja zeleno oazo sredi prestolnice. Navdih za njeno ureditev smo črpali iz naravne lepote Ljubljane in s posebnimi dodatki kot so bela vrtnica Ljubljana, značilna ljubljanska klopca in priljubljena "selfie točka" z Rogovim kolesom in pogledom na Ljubljanski grad.



Prepustite se njenim čarom – tudi kot zunanji gost lahko uživate v hotelskem zajtrku z razgledom, osvežilnih pijačah City bara ali pa na njej organizirate svoj naslednji dogodek.

Mala terasa, spodaj Ljubljana – popolno prizorišče za zasebna druženja, poslovne dogodke, romantične večere ali pa zgolj sproščeno preživljanje časa s prijatelji in družino.

Avtor vseh fotografij: Peter Irman